ГОЛОВА-НАЧАЛЬНИК БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ ВАСИЛЬ САМОКИШ ПРИВІТАВ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ З ЇХ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

14 липня 2022 року голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ нагородив Грамотами Білгород-Дністровської райдержадміністрації військовослужбовців 35 окремої бригади морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського, відзначивши їх особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та з нагоди відзначення Дня Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Вручаючи відзнаки, Василь САМОКИШ також подякував військовослужбовцям за вагому допомогу, яку вони надали постраждалим мешканцям селища Сергіївка, після руйнівних ракетних обстрілів в ніч на 1 липня.

З перших, найстрашніших і найтрагічніших днів, бійці зі складу бригади морської піхоти активно долучилися до розбору завалів будинку по вул.Чорноморська, 23, допомагаючи і рятувальникам, і постраждалим мешканцям.

Своїми діями військовослужбовці вчергове продемонстрували, що у найскладніших ситуаціях народ і армія завжди єдині, згуртовані і нездоланні. І ніякому ворогу не під силу розірвати цей ланцюг єдності.

І саме завдяки таким представникам Збройних сил України сьогодні Українська армія має найвищий рівень довіри серед населення.

Перейти до вмісту