ЮВІЛЕЙ У ЗАГОНІ МОРСЬКОЇ ОХОРОНИ

30-ти річний ювілей з дня свого заснування відзначав сьогодні, 31 липня, 23-й загін морської охорони Державної прикордонної служби України. За дорученням голови (начальника) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації участь в урочистих заходах взяв заступник голови Максим БРИТКОВ.

Хвилиною мовчання та виконанням Державного Гімну присутні вшанували пам’ять своїх побратимів, які віддали своє життя за Україну.

Довгий шлях, наповнений доблестю, звитягами, подвигами та гіркими втратами, пройшов загін з дня свого створення.

За відвагу та героїзм, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, загін отримав почесну відзнаку Президента «За мужність та відвагу». Влітку 2022 року загін передислоковано до Білгорода-Дністровського.

Вітаючи керівництво та особовий склад загону з визначною подією, Максим БРИТКОВ вручив представникам загону грамоти Білгород-Дністровської районної державної адміністрації та побажав міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги в усіх починаннях, прекрасних звершень, сил, оптимізму, родинного затишку, мирного неба, добра, злагоди та здобутків у творенні нашої вільної і квітучої держави.

Серед почесних гостей, які того дня завітали привітати ювілярів, начальник Регіонального управління Морської охорони контр-адмірал Олег КОСТУР, секретар Білгород-Дністровської міської ради Олександр СКАЛОЗУБ та інші.

Перейти до вмісту