Твоя фінансова незалежність. Твоя кар’єра. Твій бізнес. Твоє право на заробіток.

Економічна безбар’єрність — це коли всі громадяни, незалежно від віку, статі, сімейного стану чи стану здоров’я, мають рівні умови для працевлаштування, отримання фінансових ресурсів і започаткування власного бізнесу.

Важливість для ветеранів та ветеранок

🤝Професійна підтримка: Після звільнення зі служби ветерани та ветеранки заслуговують на гарантовані послуги з адаптації, підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації, працевлаштування в межах бюджетних програм Мінветеранів.

💼 Підтримка підприємництва: Гарантований доступ до можливості отримати фінансові ресурси та консультації для започаткування власного бізнесу та реалізації підприємницьких ідей ветеранів.

До прикладу:

🔗 Ініціатива з популяризації ветеранського бізнесу «Створено Захисниками», що сприяє популяризації та впізнаваності підприємництва, заснованого ветеранами або їхніми рідними: https://www.kmu.gov.ua/…/minveteraniv-perezapuskaie…

🔗 Відшкодування від Український ветеранський фонд Мінветеранів за придбані товари для бізнесу: https://veteranfund.com.ua/projects/20000-2/

🔗 Конкурсні програми для ветеранського бізнесу від Український ветеранський фонд Мінветеранів: https://veteranfund.com.ua/contests/

🏠 Можливості дистанційної роботи: Створення комплексу заходів і практик для розвитку дистанційної роботи, які допоможуть працевлаштувати осіб з інвалідністю.

Комплекс цих заходів, які Мінветеранів вже почало втілювати або готує до обов’язкової реалізації, сприятиме економічній незалежності ветеранів та ветеранок.

Наше завдання — підтримати ветеранів та ветеранок у досягненні фінансової незалежності та успіху в кар’єрі й бізнесі!

Перейти до вмісту