До дня спільнодії, у рамках Всеукраїнської програми з ментального здоров’я «Ти як?», Одеським Центром ментального здоровʼя на чолі із Регіональною координаторкою – Анною Велічко був проведений семінар-тренінг “Україна – незламна родина!».

Урочисто захід відкрив заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Дмитро Радулов.

Основна мета івенту нагадати важливість піклування про ментальне здоров’я та формування власної стійкості.

Через тематичні майстер-класи надати розуміння, що культурна, фізична, творча і духовна активність – це важливий елемент формування стійкості та відновлення людини, яка має травматичний досвід війни.

«Важливо завжди памʼятати, що ваші почуття однозначно варті уваги – дбайте про себе. Ментальне здоров’я є важливою частиною загального здоров’я і самопочуття», – зазначила Анна Величко.

Після урочистого відкриття заходу учасники розійшлись по локаціям, де фахівці Центру ментального здоровʼя підготували для студентів тематичні і практичні майстер-класи за такими темами:

– «Ветерани, гідність,спілкування»,

– «Основи стрес-менеджменту або як підвищити власну стресостійкість»,

-«Нейрографічне психотерапевтичне малювання».

Велика подяка усім фахівцям, за надання цікавої, практичної інформації та за дбайливу підготовку.

ℹ️Впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олена Зеленська забезпечує Координаційний центр КМУ / Mental Health UA у співпраці з Міністерство охорони здоров’я України, експертного партнерства та підтримки World Health Organization Ukraine.

#тияк

и ещё 2

Все реакции:

39Вы и ещё 38

Перейти до вмісту