ЗАСІДАННЯ ДЕРЖАВНОЇ НАДЗВИЧАЙНОЇ ПРОТИЕПІЗООТИЧНОЇ КОМІСІЇ

У ході чергового засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Білгород-Дністровській районній державній адміністрації, яке відбулось сьогодні, 11 квітня, розглянули питання щодо зняття карантинних обмежень щодо грипу птиці на території одного з національних природних парків. Засідання пройшло під головуванням очільника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША, за участі членів комісії, представників Національного парку, рятувальних та правоохоронних підрозділів.

Заслухавши та обговоривши інформацію в.о. начальника Білгород-Дністровської районної державної лікарні ветеринарної медицини Святослава СОБЧЕНКА з вищезазначеного питання, членами комісії було прийнято рішення щодо зняття карантинних обмежень.

Також доповідач запевнив, що ситуація в районі контрольована, проте задля уникнення спалахів необхідно неухильно дотримуватись вимог біобезпеки, адже це найбільш ефективний спосіб для уникнення зараження поголів’я птиці, як в комерційних, так і в особистих селянських господарствах.

Перейти до вмісту