МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я – ЦЕ…

…про щирість і довіру.

Саме таке визначення спадає на думку, коли згадуємо про просвітницьку роботу спільноти «Бізнес без бар’єрів» у межах комунікаційної кампанії «Ти як?» 👇🏼

🙌🏼про те, як компанії спільноти вчать своїх співробітників плекати стійкість

📲 як перетворюють свої майданчики, соціальні мережі, внутрішні онлайн-ресурси на дайджести із верифікованими порадами та техніками самодопомоги

Потужний голос спільноти був особливо чутним у День ментального здоров’я, що пройшов цього тижня.

Так, мережа АЗК SOCAR Energy Ukraine закликала: піклуючись про інших, не забуваймо піклуватися про себе.

Мережа магазинів Фора звернула увагу на важливість внутрішньої гармонії, і що ментальне здоров’я потребує уваги не менше, ніж фізичне.

Рітейлер побутової техніки Фокстрот наголосив, що приділяти увагу своєму внутрішньому стану важливо сьогодні і щодня.

Національна книжкова платформа Yakaboo та IT-компанія EPAM Ukraine поділилися підбіркою книг, які допоможуть піклуватися про свій ментальний добробут.

Спеціально до Дня ментального здоров’я ПриватБанк на Майдані Незалежності влаштував «вуличний замір» настроїв киян і гостей міста, пропонуючи відповісти на запитання про їхній психоемоційний стан.

Група 1+1 media запустила програму психологічної підтримки для своїх працівників, а Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia розпочала тренінги, спрямовані на збереження внутрішнього ресурсу.

💛 Дякуємо усім-усім учасникам спільноти «Бізнес без бар’єрів», об’єднаної навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська.

📢 Комунікаційна кампанія Ти як? Всеукраїнської програми ментального здоров’я реалізується за підтримки проєкту USAID Ukraine – USAID УкраїнаРозбудова стійкої системи громадського здоров’я, який виконує організація Пакт.

#бізнесбезбарєрів#тияк

Перейти до вмісту