ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення Білгород-Дністровською районною державною (військовою) адміністрацією електронних консультацій з громадськістю з 10.11.2023 до 26.11.2023 про реалізацію заходів із професійної адаптації (професійного навчання) ветеранів війни, осіб, які звільнені з військової служби, мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності

Питання або назва проєкту акта, винесеного на обговорення: про реалізацію заходів із професійної адаптації (професійного навчання) ветеранів війни, осіб, які звільнені з військової служби, мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, інтересів яких стосуватиметься план заходів: військовослужбовці, ветерани війни, особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалі учасники Революції Гідності та члени їх родин.

Мета проведення консультацій з громадськістю: збір пропозицій та зауважень від військовослужбовців та членів їх родин.

Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: посилення соціального та правового захисту військовослужбовців, ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності та членів їх родин.

Способи забезпечення участі в обговоренні: електронні консультації. 

Строк подання пропозицій та зауважень: з 10.11.2023 до 26.11.2023

Номер телефону, за яким надаються консультації з обговорюваного питання та приймаються пропозиції: (048-49) 2-83-66.

Контактна особа: Вовк Наталія Іванівна, провідний спеціаліст відділу комунікацій з громадськістю та інформаційної діяльності Білгород-Дністровської районної державної адміністрації м. Білгород-Дністровський, вул. Грецька, 24, IV-й поверх, каб. 45. Тел.: (048-49) 2-83-66.

Електронна скринька для подання пропозицій в режимі електронного листування: bdkomzgrom23@gmail.com (у темі листа вказати – консультації 2023).

Письмові пропозиції надсилати за адресою: 67700, м.Білгород-Дністровський, вул. Грецька, 24, відділ комунікацій з громадськістю та інформаційної діяльності.

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: після 26 листопада 2023 року шляхом оприлюднення на офіційному веб-сайті райдержадміністрації у розділі «Громадянське суспільство і влада».

Дата оприлюднення: 10.11.2023

Перейти до вмісту