РОБОЧИЙ ВИЇЗД ДО ПРАТ СП «ЧОРНОМОРСЬКА ПЕРЛИНА»

З метою ознайомлення із ситуацією в агропромисловому секторі та моніторингу ходу початку посівної кампанії під урожай наступного року в господарствах нашого району, працівники відділу економіки та агропромислового розвитку Білгород-Дністровської районної державної адміністрації здійснили робочий виїзд до сільгосппідприємства ПРАТ СП «Чорноморська перлина» (Тузлівська ТГ), яке очолює Олександр Іванович ВОЛКОВ.

Основною діяльністю господарства є вирощування винограду. Окрім цього в ПРАТ СП «Чорноморська перлина» вирощують зернові культури (крім рису), бобові культури і насіння олійних культур.

У ході зустрічі із керівником сільгосппідприємства представники райдержадміністрації обговорили ряд питань, серед яких чимало і проблемних. Зокрема піднімались питання дотримання законодавства про працю, виплата заробітної плати працівникам підприємства нижче від встановленої державою мінімальної заробітної плати, загальні питання, що стосуються аграрного сектору економіки, продовольства та земельних відносин тощо.

Під час робочої поїздки спеціалісти оглянули сільгоспугіддя господарства.

Перейти до вмісту