ГОЛОВА-НАЧАЛЬНИК БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ ВАСИЛЬ САМОКИШ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОНЛАЙН-НАРАДІ

28 вересня поточного року голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ спільно із першим заступником голови Тетяною ДОМЧИНСЬКОЮ, заступником голови Максимом БРИТКОВИМ, т.в.о. начальника відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Олександром ЛЄКОНЦЕВИМ та т.в.о. начальника відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та ЖКГ Галиною ДОБРЄВОЮ взяв участь в режимі відео-конференції в онлайн-нараді під головуванням заступника Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Тимура ТКАЧЕНКА.

У ході наради було розглянуто ряд питань щодо контролю за процесом приведення об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту в закладах освіти, медицини та інших установах з надання соціальних послуг населенню у належний стан як таких, що мають стратегічне значення для забезпечення захисту населення, які розташовані на території Одеської області.

Перейти до вмісту