ВІДДІЛ З ПИТАНЬ ОБОРОННОЇ РОБОТИ, ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ТА ВЗАЄМОДІЇ З ПРАВООХОРОННИМИ ОРГАНАМИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ ІНФОРМУЄ

Перевірка готовності захисних споруд цивільного захисту в освітніх закладах Плахтіївської територіальної громади

18 травня поточного року спільною робочою групою, до складу якої увійшли представники Білгород-Дністровської райдержадміністрації, Плахтіївської сільської ради, адміністрації Плахтіївського ДНЗ, проводився огляд простійшого укриття у дошкільному закладі села Плахтіївка. А саме, перевірялась готовність простійшого укриття гарантувати безпечний освітній процес, відповідно до доручення голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША.

Очолив робочу групу начальник відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Михайло ЛАВРИК.

Перевірка проводилась не лише захисних споруд, а й стосовно цілого комплексу засобів укриття, які сприяють безпеці освітнього процесу – безпечність прилеглих територій, готовності локальних систем оповіщення, розчистка евакуаційних шляхів і розміщення планів евакуації, дообладнання споруд подвійного призначення для забезпечення безпеки дітей та персоналу закладу тощо.

Перевірка показала, що установа готова до проведення занять із дотриманням усіх вимог воєнного часу, про що комісією був складений відповідний акт.

Перейти до вмісту