УЧАСТЬ ПРАЦІВНИКІВ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ В РОБОТІ КРУГЛОГО СТОЛУ

Належний рівень забезпечення та дотримання конституційних прав і свобод людини і громадянина під час війни є вкрай важливим. З моменту початку широкомасштабного вторгнення російських військ в Україну можливість невідкладно отримати доступ до суспільно-необхідної інформації про укриття, евакуаційні коридори, гуманітарну допомогу тощо, неодноразово сприяла врятуванню життя та здоров’я багатьох мешканців нашої країни.

В рамках парламентського контролю, з метою з’ясування стану дотримання та забезпечення органами державної влади та місцевого самоврядування інформаційних прав людини, було проведено моніторинг їх дотримання в умовах дії правового режиму.

Про результати проведеного дослідження та привернення уваги органів державної влади та місцевого самоврядування на регіональному рівні до проблемних моментів забезпечення та реалізації інформаційних прав йшлося під час засідання круглого столу на тему: ”Стан забезпечення органами державної влади та місцевого самоврядування південних областей України інформаційних прав в умовах воєнного стану”, яке відбулось 20 лютого 2023 року в режимі онлайн. Участь в цьому інформаційному заході взяли і працівники Білгород-Дністровської районної державної адміністрації.

Перейти до вмісту