ОБЛАСНА СЕЛЕКТОРНА НАРАДА ЗА УЧАСТЮ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

7 липня поточного року, голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ, представники органів місцевого самоврядування, медичних закладів міста і району та райдержадміністрації взяли участь у засіданні регіонального оперативного штабу з питань підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років, яку очолив начальник Одеської обласної державної (військової) адміністрації – Максим МАРЧЕНКО.

Учасники засідання заслухали інформації керівників структурних підрозділів обласної військової адміністрації та тепло-, енергопостачальних організацій щодо стану підготовки до прийдешнього опалювального сезону, забезпеченість твердим паливом, особливості тарифної політики та ряд інших питань.

У свою чергу, голови районних військових адміністрацій доповідали про заходи, які вживаються органами виконавчої влади  та  місцевого самоврядування з підготовки до опалювального сезону 2022/2023 років.

Зокрема, голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ зазначив, що на території району функціонують 406 котелень в закладах освіти, медицини та культури. Наразі територіальними громадами здійснюються заходи щодо створення запасів палива та ведуться ремонтні й підготовчі роботи.

Також Василь САМОКИШ зупинився на заходах з підготовки  водопостачальних та водовідвідних мереж, житлового фонду, дорожньо-мостового господарства тощо до роботи у зимовий період.

У ході роботи засідання членам регіонального оперативного штабу надавались відповідні доручення.

Перейти до вмісту