АПАРАТНА НАРАДА В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ (ВІЙСЬКОВІЙ) АДМІНІСТРАЦІЇ

Актуальні питання життєдіяльності Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації були винесені на порядок денний апаратної наради, яка відбулась 20 червня поточного року з керівниками структурних підрозділів районної державної (військової) адміністрації.

Апаратну нараду провів голова-начальник Білгород-Дністровської РВА Василь САМОКИШ, за участі заступника голови – Максима БРИТКОВА.

Інформуючи присутніх про хід збирання ранніх зернових та зернобобових культур у сільськогосподарських підприємствах Білгород-Дністровського району, начальник відділу економіки та агропромислового розвитку РВА Тетяна ЛУПАЛЕНКО повідомила про те, що починаючи з 14 червня поточного року аграріями району розпочато збирання ранніх зернових культур. Загальна посівна площа складає понад 200,0 тис.га. Станом на 18 червня 2022 року по Білгород-Дністровському району зібрано озимого ячменю на площі 4276 га, намолочено – 10,561 тис. т, урожайність склала – 24,7 ц/га.

Про хід упорядкування та передачу на державне зберігання архівних документів сільських рад, ліквідованих на території колишніх Татарбунарського та Саратського районів учасникам наради доповідав начальник архівного відділу Білгород-Дністровської РВА Віталій ФОРОСТЯНИЙ, відзначивши задовільну роботу Кулевчанської, Саратської, Маразліївської територіальних громад та Татарбунарської міської ради.

Із підсумками роботи управління соціального захисту населення за 5 місяців 2022 року присутніх ознайомила т.в.о. начальника управління соціального захисту населення – Наталія ВОЛОСАТОВА.

Також на нараді розглядалось питання підготовки до нового 2022/2023 навчального року. З доповіддю по цьому питанню виступила начальник відділу освіти, культури, спорту та охорони здоров’я – Світлана СЕЛЕЗНЬОВА.

Окрім цього, було розглянуто ще ряд організаційних питань.

Перейти до вмісту