ВИЇЗНА НАРАДА БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ

14 червня поточного року на території Саратської селищної ради відбулась виїзна нарада Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації з питань проведення комплексу збиральних робіт у 2022 році в умовах дії воєнного стану.

Очолив нараду голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністраціїВасиль САМОКИШ.

У зустрічі з аграріями Білгород-Дністровського району взяли участь директор Департаменту аграрної політики, продовольства земельних відносин Одеської ОВА – Алла СТОЯНОВА, голова Білгород-Дністровської районної ради – Григорій МЕЛЬНИЧЕНКО, заступник начальника управління з питань праці – начальник відділу з питань праці та заробітної плати ГУ Держпраці в Одеській області – Олександр МИХАЙЛОВСЬКИЙ, заступник начальника управління – начальник відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Білгород-Дністровського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області – Олександр ЧУХАНЕНКО, заступник голови-начальника РВА Тетяна ДОМЧИНСЬКА, керівники структурних підрозділів та інші запрошені.

Відкриваючи роботу наради, Василь САМОКИШ проінформував присутніх про поточну ситуацію з ходом підготовки до жнивної кампанії-2022 в Білгород-Дністровському районі, про нагальні питання, які доводиться вирішувати керівництву району задля покращення ситуації і допомоги сільськогосподарським підприємствам у проведенні збиральної кампанії в умовах воєнного стану.

Із загальною ситуацією в аграрній галузі Одещини присутніх ознайомила Алла СТОЯНОВА, наголошуючи на застосуванні нових методик та технологій під час проведення жнив та зберігання зібраного врожаю.

Із доповіддю про хід проведення літніх польових робіт в умовах воєнного стану перед учасниками наради виступила начальник відділу економіки та агропромислового розвитку РВА Тетяна ЛУПАЛЕНКО.

Також під час засідання розглядались питання щодо дотримання пожежної безпеки під час збирання, зберігання та переробки врожаю 2022 року, дотримання керівниками сільськогосподарських підприємств вимог трудового законодавства щодо легалізації трудових відносин з працівниками тощо.

Учасники засідання мали змогу поставити ряд запитань і отримати на них відповіді.

Перейти до вмісту