ГРОМАДА ПРАЦЮЄ НА СЕБЕ І ДЛЯ СЕБЕ

Велику увагу в Плахтіївській громаді приділяють культурному розвитку села. У цьому пересвідчилась заступник голови-начальника Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Тетяна ДОМЧИНСЬКА під час робочої поїздки до територіальної громади, в ході якої вона відвідала місцевий будинок культури.

Сільський голова Іван ЛИХО, який супроводжував заступника начальника районної військової адміністрації у цій поїздці, зазначив, що з сільського бюджету виділяються кошти не лише на ремонт самої будівлі будинку культури, а й на придбання меблів, устаткування та концертних костюмів для творчих колективів.

За цей час була замінена частина покрівлі даху над танцювальною залою, покладена підлога, проведений капітальний ремонт актової зали та сцени, придбано нове вбрання для сцени й комфортабельні крісла для глядачів. Музикантів сільська рада порадувала новим сучасним обладнанням, а учасників народного колективу «Українські вечорниці» – яскравими костюмами. Для зручності і відвідувачів, і артистів, в будинку культури були облаштовані внутрішні вбиральні.

На глибоке переконання сільського голови, культурна сфера життя має велике значення для мешканців громади. На заняття до сільського будинку культури приходять і діти, і дорослі. Кожен може тут знайти справу до душі.

Перейти до вмісту