НАЧАЛЬНИК БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ВАСИЛЬ САМОКИШ ВІДВІДАВ КНП «ТАТАРБУНАРСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ»

Перебуваючи з робочим візитом 26 травня поточного року в Татарбунарській територіальній громаді, голова-начальник Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Василь САМОКИШ, спільно із заступником голови Тетяною ДОМЧИНСЬКОЮ та Татарбунарським міським головою Андрієм ГЛУЩЕНКОМ, відвідав медичну установу КНП «Татарбунарська багатопрофільна лікарня».

В ході візиту очільник району оглянув палати закладу, приміщення, пристосоване під укриття на випадок надзвичайних ситуацій, ознайомився з роботою медперсоналу та провів нараду із керівним складом лікарні.

Під час спілкування, генеральний директор КНП «Татарбунарська багатопрофільна лікарня» – Олександр КАРПЕНКО, медичний директор закладу – Вікторія ЖОСАН та завідуюча поліклінічним відділенням – Валентина ПОПАДЮК поінформували присутніх про роботу медичної установи, обговорили нагальні проблеми, серед яких заміна системи опалення, заборгованість по комунальним платежам, необхідність придбання комп’ютерного томографу, проведення реконструкції прийомно-діагностичного відділення тощо.

Василь САМОКИШ подякував керівництву лікарні, а в їх особах всьому медперсоналу медичної установи, за гарну роботу у цей непростий час. Адже, не дивлячись на збільшення навантаження на лікарів за рахунок прийому внутрішньо переміщених осіб, у закладі панує порядок, створені комфортні умови для відвідувачів, обслуговування пацієнтів ведеться на високому рівні. І запевнив, що керівництво району, зі свого боку, докладе всіх зусиль для вирішення озвучених питань.

Міський голова Андрій ГЛУЩЕНКО також запевнив медиків, що зробить все від нього залежне, щоб поліпшити фінансове забезпечення медицини в громаді.

Перейти до вмісту