ВИЇЗНА ЗУСТРІЧ З ОСВІТЯНАМИ УСПЕНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Директори закладів загальної середньої та позашкільної освіти, заступники директорів з навчально-виховної роботи та головні бухгалтери освітніх закладів Успенівської сільської ради 20 травня поточного року провели розширену педагогічну нараду, в якій також взяли участь заступник голови-начальника Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Тетяна ДОМЧИНСЬКА, в.о. сільського голови Надія КЛІМАНОВА, заступник сільського голови Валерій КОРІНЬ, начальник відділу освіти, культури, спорту та охорони здоров’я райдержадміністрації Світлана СЕЛЕЗНЬОВА тощо.

Інформуючи присутніх про загальний стан справ в освітніх закладах громади, начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Валентин ХОДОС, докладно зупинився на особливостях дистанційного навчання в умовах воєнного стану, здобутках учнівського та педагогічного колективів, фінансовому забезпеченні галузі та участі освітян у волонтерському русі.

Відповідаючи на найбільш хвилюючі питання, що ставили під час наради педагоги, Тетяна ДОМЧИНСЬКА особливу увагу присутніх акцентувала на тому, що у непростих реаліях сьогодення найважливішою зоною відповідальності для освітян є діти. Тому вкрай необхідно підвищувати якість он-лайн навчання, максимально використовуючи сучасні технології, не залишати поза увагою випускні класи, здачу НМТ, позашкільну роботу. Кожен вчитель має відчувати особисту відповідальність за підвищення власної кваліфікації та адаптації до сучасних форм викладання предметів.

Інші учасники зустрічі також мали змогу висловити свої бачення особливостей навчального і виховного процесу в позашкільний час.

Підсумовуючи роботу наради закликали усіх причетних об’єднати зусилля на шляху виконання загальнодержавного завдання – надання якісної освіти підростаючому поколінню. Адже надання якісної освіти сьогодні – це запорука освіченої України у майбутньому.

Перейти до вмісту