ВІДДІЛ ЕКОНОМІКИ ТА АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ІНФОРМУЄ

Моніторинг цін на щоденному контролі Білгород-Дністровської районної військової адміністрації

 На виконання  доручення голови-начальника Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Василя САМОКИША щодо забезпечення цінової стабілізації в умовах воєнного стану, робочою групою у складі представників  Держпродспоживслужби і відділу економіки та агропромислового розвитку  районної військової адміністрації 18 травня поточного року було здійснено виїзди до магазинів сіл Світлодолинське, Веденка та Новоселівка, що розташовані на території Саратської селищної ради.

Комісією проводився моніторинг цін на перелік товарів, що мають істотну соціальну значущість, серед яких хліб, макаронні вироби, м’ясо, цукор, олія, деякі овочі, молочні продукти.

 В цілому, ситуація в магазинах, де проводилась перевірка знаходиться в межах норми. Проте, в кожному з торгових закладів, де фахівці виявляли недотримання діючих законодавчих актів, з суб’єктами господарювання проводилась роз’яснювальна робота щодо необхідності додержання відповідного рівня роздрібних цін на споживчі товари, які мають істотну соціальну значущість та недопущення їх необґрунтованого підвищення в подальшому.

На території Білгород-Дністровського району моніторинг цін на споживчі товари органами місцевого самоврядування проводиться щоденно.

Перейти до вмісту