ЄС ЗАПУСТИВ ГАРЯЧУ ЛІНІЮ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ, ЯКІ РЯТУЮТЬСЯ ВІД ВІЙНИ

16 травня, Європейська Комісія запустила спеціальну телефонну гарячу лінію українською для надання інформації і допомоги українцям, які рятуються від російської агресії. Використовуючи свій Контактний центр Europe Direct (EDCC), Єврокомісія надавала інформацію та відповіді на питання у письмовій формі українською з кінця березня.

Про це повідомляє Представництво Європейського Союзу в Україні.

Тепер ця послуга також доступна по телефону. Зателефонувавши на гарячу лінію, українці, які рятуються від війни, можуть отримати широкий спектр практичної та корисної інформації та відповіді на питання щодо умов в’їзду та подорожі до ЄС, доступу до прав та можливостей, таких як освіта, робота чи охорона здоров’я.

Зв’язатися з гарячою лінією українською мовою в межах ЄС можна за номером 00 800 67 89 10 11 (послуга надається безкоштовно, будні дні 09:00 – 18:00 CET), а також з-за меж ЄС за номером +32 22 99 96 96 (застосовуються стандартні міжнародні тарифи, будні дні 09:00 – 18:00 CET).

Гаряча лінія також доступна офіційними мовами ЄС та російською. Додатково є безкоштовна послуга зворотнього дзвінка.  Надішліть текстове повідомлення «call me» на 00 32 466 90 20 00 (cтандартний міжнародний тариф застосовується до Вашого повідомлення), а також код країни та Ваш номер, або заповніть форму за посиланням.

Більше інформації – за посиланням.

Перейти до вмісту