НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ЦЕНТРАЛЬНИХ ОРГАНІВ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ

Питання роботи районних управлінь Державної Казначейської служби, Пенсійного фонду, Держпродспоживслужби, Державної податкової інспекції, водного господарства, міськрайонного центру зайнятості, відокремленого підрозділу ДУ «Одеський ОЦКПХ МОЗ» та інших територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади в реальних умовах нашого непростого сьогодення обговорювались на нараді, що відбулась 17 травня 2022 року в районній військовій адміністрації.

Очолив і провів нараду голова-начальник Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Василь САМОКИШ. Також у її роботі взяли участь заступник голови Тетяна ДОМЧИНСЬКА, керуюча справами районної ради Юлія ДРЕВАЛЬ, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Відкриваючи нараду Василь САМОКИШ наголосив на необхідності відновлення у повному обсязі роботи всіх державних підрозділів і структур задля забезпечення стабільного функціонування життєдіяльності Білгород-Дністровського району. Також він зазначив, що на постійному контролі у керівництва як області, так і району питання виконання місцевих бюджетів, соціальних виплат, зайнятості населення, цінова політика на соціально значущі продукти харчування, товари першої необхідності та пальне. Окрема увага під час наради акцентувалась на питаннях якості питної води, загальної епідеміологічної ситуації в районі та постачання води для промислових і сільськогосподарських підприємств.

Всі учасники зустрічі мали змогу проінформувати присутніх про стан справ у підпорядкованих їм підрозділах, висловити свої пропозиції та зауваження.

За результатами наради головою-начальником районної військової адміністрації були дані відповідні доручення.

Перейти до вмісту