15 ТРАВНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ВАСИЛЯ САМОКИША

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ!

15 травня, в скорботний День пам’яті жертв політичних репресій, ми схиляємо голови перед нашими співвітчизниками: депортованими, ув’язненими, висланими у табори, загиблими внаслідок голодоморів, репресій та терору в роки правління тоталітарних режимів. Це мільйони зламаних доль. Мільйони працьовитих, талановитих та соціально активних громадян, яких комуністична влада оголосила «ворогами народу», було страчено або приречено на тортури і голодну смерть на засланні.

Не полишає своїх загарбницьких цілей і сьогоднішній російський режим, наслідуючи усі ганебні методи своїх попередників, фактично вчиняючи геноцид Українського народу у ХХІ столітті на українських землях.

Але, попри величезні втрати, наш народ вистоїть, як вистояв у роки найжорстокіших випробувань і вчергове доведе, що нікому не під силу зламати вільний дух українців.

Україна зробила свій вибір, обравши долю незалежної демократичної держави. І сьогодні українці стоять на захисті свого вибору, своєї честі, своєї свободи заради майбутнього, заради минулого.
Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям!

З повагою

голова-начальник

Білгород-Дністровської

районної військової адміністрації                                Василь САМОКИШ

Перейти до вмісту