ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ ТА НС В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ВІЙСЬКОВІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

6 травня 2022 року в Білгород-Дністровській районній військовій адміністрації відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За дорученням начальника Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Василя САМОКИША, засідання комісії провела заступник голови Тетяна ДОМЧИНСЬКА. В роботі комісії взяли участь представники РУ ГУ ДСНС України в Одеській області, керівники структурних та територіальних підрозділів району.

Про заходи щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів, сільськогосподарських угідь протягом весняно-літнього пожежонебезпечного періоду поточного року присутнім доповів заступник начальника Білгород-Дністровського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Олександр ЧУХАНЕНКО.

Доповідач вніс на розгляд членів комісії пропозиції  щодо посилення профілактичної роботи серед місцевого населення відповідними працівниками органів місцевого самоврядування про дотримання правил протипожежної безпеки, більш жорсткого запровадження системи штрафів за порушення цих правил та до початку літнього сезону розробити й погодити Програми із створення місцевих пожежних команд.

По другому питанню порядку денного щодо заходів з вилучення та знешкодження вибухонебезпечних предметів на території району присутніх проінформував начальник відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації – Михайло ЛАВРИК.

Робочою комісією з питань ТЕБ та НС було вирішено організувати спільні рейди за участю представників райдержадміністрації, територіальних громад, правоохоронних органів, рятувальників задля перевірки стану сміттєзвалищ та місць зберігання і утилізації побутових відходів на територіях громад району.

Перейти до вмісту