В МАРАЗЛІЇВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛАСЬ ПОЛІЦЕЙСЬКА СТАНЦІЯ

В рамках реалізації проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади» 18 жовтня в селі Маразліївка відбулось відкриття поліцейської станції. Відтепер тут працюватиме поліцейський офіцер громади – майор поліції Олег ШЕВЧЕНКО.

На захід завітали заступник перший голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Тетяна ДОМЧИНСЬКА, Маразліївський сільський голова Віктор ТОПОР, заступник начальника ГУНП в Одеській області Денис ЗАХАРЧЕНКО, начальник Білгород-Дністровського РВП ГУНП в Одеській області Павло БОБЧИНСЬКИЙ.

Поліцейський, який обслуговує дану територію, добре знає її мешканців, розуміє їх потреби і вчасно приходить туди, де потребують його допомоги професійними діями, рішеннями. Тож, створення такої станції полегшить людям доступ до поліцейських послуг, а також сприятиме покращенню безпекової ситуації на території Маразліївської громади.

Під час відкриття станції присутні оглянули приміщення, обладнане всім необхідним для роботи правоохоронця. Також поліцейському вручили ключі від службового автотранспорту.

До відома громадян: поліцейський офіцер Маразліївської громади – майор поліції ШЕВЧЕНКО Олег Олександрович.

Поліцейська станція знаходиться за адресою: Білгород-Дністровський район, с. Маразліївка, вул. Миру, 184.

Зв’язатися з поліцейським офіцером громади можна за робочим телефоном (067) 261 56 49.

Перейти до вмісту