МАТЕРІ ЗАГИБЛОГО ЗАХИСНИКА АНДРІЯ ГОРОДЕЦЬКОГО ВРУЧИЛИ ОРДЕН «ЗА МУЖНІСТЬ» (ПОСМЕРТНО)

         Йдуть у засвіти найкращі життя… Ті, кому б творити Україну, продовжувати рід український, бути нашим майбутнім. Натомість вони стають нашою історією, героїчною пам’яттю і вічним болем…  

         Сьогодні, 8 жовтня, голова (начальник) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ, спільно з представником Білгород-Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, вручив матері Андрія ГОРОДЕЦЬКОГО – Ользі Михайлівні, орден «За мужність» ІІІ ступеня (Указ Президента України від 04.06.2024 року №346) посмертно, подякувавши за виховання сина-героя та висловивши їм свої щирі співчуття.

         Андрій ГОРОДЕЦЬКИЙ загинув 11.07.2023 року під час наступальних дій по знищенню сил противника поблизу населеного пункту Старомайорськ, Донецької області.

         Ціною свого життя він здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка – віддав своє життя за цілісність і незалежність України. На віки-вічні його ім’я буде вписане в історію нашого району та України, як воїна – Героя.

         Сьогоднішня церемонія вручення ордена «За мужність» ІІІ ступеня рідним Андрія, це не просто церемонія – це прояв найвищої вдячності від імені всього українського народу нашим оборонцям, чия мужність, мудрість на полі бою зберігають Україну, зберігають життя мільйонів наших громадян.

Перейти до вмісту