ПРО УЧАСТЬ ЗБІРНОЇ КОМАНДИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ В ЗМАГАННЯХ «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ»

         28 вересня поточного року в місті Біляївка Одеського району відбулись фінальні обласні спортивні змагання «Рухайся до Перемоги» на підтримку Збройних сил України серед голів об’єднаних територіальних громад, їх заступників і старост старостинських округів.                                                          

         У змаганнях з більярду, волейболу (змішані команди), гирьового спорту, дартсу, міні-футболу, настільного тенісу, шахів та шашок взяли участь збірні команди семи районів області.

          Збірну команду Білгород-Дністровського району представляли спортсмени Кулевчанської, Маразліївської, Саратської, Старокозацької, Успенівської та Шабівської територіальних громад.

         За результатами змагань спортсмени нашого району посіли: 2 місце з волейболу (збірна команда), 2 місце з більярду (Станіслав ПЄТКОВ, с. Кулевча), 2 місце з шашок (Анна ГОРОДЕЦЬКА, с. Маразліївкка) та 3 місце з дартсу (Іван ЯВОРСЬКИЙ, с. Маразліївка). Окрім того депутатка Саратської селищної ради Ірина СМІРНОВА була відмічена кращим гравцем з волейболу.

         Вітаємо спортсменів Білгород-Дністровського району зі здобутими успіхами! Бажаємо наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот.

Перейти до вмісту