УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ 30- РІЧЧЯ ЗАСНУВАННЯ ЧАСТИНИ

         Віншуванням кращих військовослужбовців сьогодні, 28 вересня, відзначила 30 річницю   свого заснування військова частина А3955.

         Вітаючи військовослужбовців з їх святом та Днем захисників і захисниць України, який відзначатиметься 1 жовтня, перший заступник голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Тетяна ДОМЧИНСЬКА подякувала всім за той неоціненний внесок, який робить військова частина у захист територіальної цілісності та недоторканості України.

         «Здобутий величезний досвід дає змогу військовослужбовцям військової частини успішно виконувати завдання за призначенням, примножуючи славні традиції попередніх поколінь захисників Батьківщини. Ми всі дуже різні, зі своїми вподобаннями, світоглядом, життєвим досвідом, але нас об’єднує головна мета – ПЕРЕМОГА УКРАЇНИ в цій війни, і бажання цілеспрямовано працювати задля неї», – зазначила Тетяна ДОМЧИНСЬКА. А також відзначила Грамотами Білгород-Дністровської районної державної адміністрації кращих у професії військовослужбовців за сумлінне виконання військового обов’язку, самовіддане служіння українському народові, патріотизм, мужність, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий внесок до  наближення Перемоги та з нагоди Дня захисників і захисниць України.

         Щирі слова подяки за гідне виконання військового обов’язку та професіоналізм, вітання і побажання мирного неба, міцного здоров’я, людського щастя, успішної служби та непохитної віри в щасливе майбутнє нашої України лунали того дня на адресу військовослужбовців і від інших почесних гостей свята: секретаря Білгород-Дністровської міської ради Олександра СКАЛОЗУБА, волонтерів та інших запрошених.

         Дякуємо всім захисникам і захисницям за відвагу, бездоганну службу та професіоналізм!

Перейти до вмісту