200 осіб взяли участь у фінальних змаганнях спортивних ігор на підтримку Збройних сил України «Рухайся до Перемоги»

Вже понад 30 років в Одеській області проводяться масштабні спортивні ігри, які об’єднують мешканців міст, селищ та сіл у спільному прагненні до здорового способу життя. Одеська територіальна організація ВФСТ «Колос» є однією з небагатьох громадських організацій на Одещині, яка протягом багатьох років не лише підтримує розвиток фізичної культури і спорту, але й активно залучає до цього цілі територіальні громади.

🏋🏽🎯🎱🏓Майже 200 учасників-збірних команд громад приїхали до прекрасного міста Біляївка, аби взяти участь у фінальних змаганнях з різних активностей: армспорту, більярду, гирьового спорту, дартсу, легкоатлетичного кросу, настільного тенісу та перетягування канату.

🧑‍🧑‍🧒‍🧒До того ж, окремою частиною заходу, проходили змагання серед «спортивних сімей» в таких дисциплінах як дартс та легкоатлетична естафета.

Вітаємо всіх учасників та призерів фінальних змагань спортивних ігор «Рухайся до Перемоги»! Кожен з вас продемонстрував силу духу, витримку та прагнення до перемоги, надихаючи інших на шлях здорового способу життя.

Протягом багатьох років Одеська ОДА тісно співпрацює з ВФСТ «Колос» для розвитку масового спорту. Сьогодні Одещина – це край найспортивніших громад, де спорт стає невід’ємною частиною життя кожного мешканця, обʼєднуючи громади навколо спільних цінностей, дозволяючи будувати сильне, здорове та єдине суспільство.

Перейти до вмісту