Білгород-Дністровський  районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» інформує

«Якщо ви вдало виберете працю і вкладете в неї душу, то щастя саме вас знайде»

Під даним лозунгом 12 вересня поточного року в приміщенні Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області проведено інформаційний семінар із загальних питань зайнятості для суб’єктів пробації, які перебувають на обліку уповноваженого органу пробації.

У заході взяли участь кар’єрний радник відділу кар’єрного консультування Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості  Ганна ТИМОШЕНКО.

Метою заходу було ознайомлення учасників з алгоритмом оптимального вибору професії, станом ринку праці; сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості.

Ганна розповіла учасникам про формулу правильного вибору професії а також акцентувала увагу на кроках зваженого рішення. Також інформувала учасників з актуальними вакансіями та професіями, що користуються попитом на локальному ринку праці, комплексом соціальних послуг служби зайнятості.

        На завершення семінару учасники мали змогу поставити запитання та отримати на них ґрунтовні відповіді а також були надані інформативні буклети сучасного ринку праці.

Перейти до вмісту