У САРАТСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ ПРАЦІВНИКІВ ЦНАПУ

Сьогодні, 6 вересня, у Саратській селищній раді  відзначили День адміністратора центру надання адміністративних послуг. В  урочистостях взяв участь голова (начальник) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ.

Захід почався виконанням Гімну України та хвилиною мовчання в пам’ять про воїнів, які загинули в боях за незалежність України.

У своєму зверненні до працівників відділу «Центр надання адміністративних послуг» Саратський селищний голова Вікторія РАЙЧЕВА зазначила: «Працівники нашого ЦНАПу чотири роки поспіль демонструють такі якості, як професіоналізм, виваженість, мудрість у вирішенні питань, з якими звертаються до них мешканці не тільки нашої, а й сусідніх громад. Постійне розширення сфери послуг, що надаються нашими реєстраторами, доводить необхідність підтримки  й сучасного оснащення центру надання адміністративних послуг, що ми і робимо!». Вікторія РАЙЧЕВА подякувала  адміністраторам відділу за їх працю, сумлінність та побажала мирного неба, міцного здоров’я й натхнення.

В свою чергу голова (начальник) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ, підкреслив, що адміністратори ЦНАПів є безпосередніми провідниками від потреб громадян до отримання ними послуги, подякував працівникам за вміння легко та виважено комунікувати  з відвідувачами, постійне підвищення професійного рівня, самовіддачу та результативність у виконанні фахових обов’язків.

За багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків кращі працівники ЦНАПУ отримали грамоти та подяки від очільника райдержадміністрації Василя САМОКИША та Саратського селищного голови Вікторії РАЙЧЕВОЇ.

Перейти до вмісту