6 ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ АДМІНІСТРАТОРА ЦЕНТРУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

Шановні працівники Центрів надання адміністративних послуг Білгород-Дністровського району!

Сьогодні ви відзначаєте своє професійне свято – День адміністратора Центру надання адміністративних послуг. Це свято започатковане як визнання ролі адміністраторів у поліпшенні якості обслуговування населення, забезпеченні зручності для громадян та прозорості у взаємодії з державою.

На сьогодні в кожній громаді Білгород-Дністровського району відкриті ЦНАПи, що суттєво покращило отримання адміністративних послуг для мешканців цих громад та вивело їх на новий рівень якості.

Кожен, без виключення, колектив ЦНАПу – це згуртована та потужна команда, яка забезпечує своєчасне, повне і якісне надання адміністративних послуг населенню з дотриманням усіх правових норм і принципів. Працівники ЦНАПів постійно удосконалюють свою роботу, розширюють спектр послуг, забезпечують комфортне перебування відвідувачів та високу якість обслуговування. Усі співробітники завжди дотримуються високих стандартів в обслуговуванні та використовують індивідуальний підхід до кожного відвідувача. Професіоналізм, оперативність, доступність – ці та інші чинники притаманні в роботі більшості адміністраторів.

Окремі ЦНАПи нашого району постійно займають лідируючі місця серед кращих колективів області. Це підтверджують спеціалісти, а також мешканці нашої громади.

З нагоди професійного свята вітаємо усі колективи Центрів надання адміністративних послуг Білгород-Дністровського району! Бажаємо не зупинятися на досягнутому, відповідати найвищим стандартам в роботі та успішно розвиватися. Міцного вам здоров’я, щастя, сили і витримки, оптимізму і благополуччя, впевненості у завтрашньому дні, успіхів у нових починаннях!

Білгород-Дністровська районна державна (військова) адміністрація

Перейти до вмісту