ОНЛАЙН НАРАДА З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЇ ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА

Сьогодні, 28 серпня, відбулась селекторна нарада з питань удосконалення роботи при плануванні і фінансуванні заходів з фонду охорони навколишнього природного середовища місцевих бюджетів, під головуванням Ірини ШАТОХІНОЇ – директорки Департаменту екології та природних ресурсів Одеської ОДА, за участі Олега КОРОВКІНА – заступника директора Департаменту фінансів.

До участі в нараді запрошувались представники районних державних адміністрації та органів місцевого самоврядування за відповідними напрямками роботи.

За дорученням голови (начальника) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації участь в нараді взяли заступник голови Максим БРИТКОВ, заступник начальника відділу – завідувач сектору інфраструктури та ЖКГ відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та ЖКГ Галина ДОБРЄВА, начальник відділу фінансів Тетяна ВОЛКАНОВА.

Під час онлайн зустрічі були розглянуті питання щодо формування місцевих цільових природоохоронних фондів та особливості використання їх коштів в умовах воєнного стану, фактичного стану справ щодо надходжень і видатків фондів охорони навколишнього природного середовища бюджетів територіальних громад, планування та фінансування природоохоронних заходів у 2023/2024рр. та пропозицій з удосконалення роботи з надходжень і видатків спеціальних фондів охорони навколишнього природного середовища бюджетів територіальних громад, планування та фінансування з них природоохоронних заходів.

Перейти до вмісту