ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

Безпека дітей та освітян у новому навчальному 2024/2025 році на першому місці. На сьогодні це пріоритетне завдання для органів виконавчої влади різного рівня та органів місцевого самоврядування. Тому першим питанням порядку денного щотижневої апаратної наради з керівниками структурних підрозділів Білгород-Дністровської районної державної адміністрації та представниками територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, яка мала місце сьогодні 27 серпня, було питання «Про готовність закладів освіти Білгород-Дністровського району до нового навчального 2024/2025 року».

Учасників наради з даного питання інформували т.в.о. начальника відділу совіти, культури, спорту та охорони здоров’ярайдержадміністрації Федора КОРЧАГІНА та головний спеціаліст  відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органамиОлександр ЛЄКОНЦЕВ.  Співдоповідачами були Наталія АЛЕКСЄЄНКО –  в.о. директора Білгород-Дністровського РВП ДУ «ООЦКПХ МОЗ  України»,  Сергій ШАПОВАЛ – в.о. начальника Білгород-Дністровського районного управління Держпродспоживслужби, Олександр ЧУХАНЕНКО – начальник Білгород-Дністровського районного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Щодо підготовки до проходження осінньо-зимового періоду 2024/2025 років об’єктів інфраструктури району, в т.ч. місць тимчасового проживання ВПО та інші проблемні питання ВПО на території Білгород-Дністровського району доповідали Галина ДОБРЄВА – заступник начальника відділу – завідувач сектору інфраструктури та ЖКГ відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та ЖКГ та Тетяна ПОНОМАРЕНКО – т.в.о. начальникауправління соцзахистурайдержадміністрації.

Окрім того, були розглянуті питання якості питної води та результати моніторингу водомереж району, стан злочинності на території району, аналіз адміністративних правопорушень  тощо.

За дорученням голови (начальника) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША апаратна нарада пройшла під головуванням першого заступника голови Тетяни ДОМЧИНСЬКОЇ.

З усіх питань, що були винесені на порядок денний наради, надані відповідні доручення.

Перейти до вмісту