ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНА ХВИЛИНА МОВЧАННЯ В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ВІЙСЬКОВІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

Україна вже більше місяця бореться проти зухвалої повномасштабної агресії російської федерації. Усі ці дні українська армія та народ мужньо чинили і чинять опір та повністю зламали плани ворога.

Загальнонаціональна акція «ХВИЛИНА МОВЧАННЯ» започаткована 16 березня поточного року Указом Президента України Володимира Зеленського свідчить на увесь світ, що всі громадяни України ще більше консолідувалися у спротиві російській експансії. Український народ відчуває і глибоко цінує підтримку, яку надають наші партнери та прості громадяни, волонтери: від товарів першої необхідності до потужної військової допомоги. Але війна має закінчитися якнайшвидше, а для цього необхідно ще більше підтримки для країни та тотальний тиск на агресора.

 І сьогодні ми, вшановуючи хвилиною мовчання світлу пам’ять мирних жителів, дітей, військовослужбовців ЗСУ- всіх тих, хто віддав своє життя за цілісність та суверенітет України – підтверджуємо свою згуртованість та єдність у спротиві та незламності перед ворогом.

На території Білгород-Дністровського району, з початку бойових дій на території України проти російських окупантів, вже п’ятеро Воїнів-Героїв поховані з почестями,  які мужньо захищали кордони держави:

МИКИТА  ВОЛОШИНОВ с Шабо Шабівської ТГ

ІВАН ЛАБУНЕЦЬ с Шабо  Шабівської ТГ

ДМИТРО БЕРЛІНСЬКИЙ с Старокозаче Старокозацької ТГ

ВЛАДЛЕН  ЗАПОРОЖАН  с Приморське Лиманської ТГ

ДЕНИС АНДРІЄВСЬКИЙ с Випасне Мологівської ТГ

Світла пам’ять усім загиблим.

Перейти до вмісту