ПИТАННЯ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ НА АГРОПІДПРИЄМСТВАХ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ ВИЇЗНОЇ КОМІСІЇ

Сьогодні, 15 серпня, комісією з питань дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати при Білгород-Дністровській районній державній адміністрації було здійснено виїзд із залученням представників РТЦК та СП, правоохоронних органів до ряду суб’єктів господарської діяльності  на підвідомчій території району. Робоча група відвідала господарства, що здійснюють свою діяльність в межах Татарбунарської та Лиманської територіальних громад. Члени комісії побували у суб’єктів, які займаються розведенням свійської птиці; виробництвом, роздрібною та оптовою торгівлею м’ясом і продукцією з нього; тимчасовим розміщенням і організацією харчування.

В ході візитів проводилися зустрічі з керівниками господарств та надавались роз’яснення щодо необхідності неухильного виконання гарантованого державою права громадян на офіційне працевлаштування. Адже офіційне працевлаштування це і надходження до бюджетів усіх рівнів і соціальні гарантії для робітника.

Наразі, керівникам підприємств вручались запрошення на наступне чергове засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати, про заборгованість заробітної плати та шляхи її усунення з обов’язковим наданням підтверджуючих документів про працевлаштування усіх робітників, що працюють на підприємствах.

Перейти до вмісту