ПИТАННЯ ДОПОМОГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕННИМ ОСОБАМ ВИРІШУЮТЬСЯ НА НАЙВИЩОМУ РІВНІ

У п’ятницю, 9 серпня, на регіональному рівні відбулось засідання Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань захисту майнових та немайнових прав внутрішньо переміщених та інших осіб, постраждалих внаслідок збройної агресії рф проти України, за участі керівництва області, райдержадміністрацій, міст обласного значення, членів тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України.

Участь у заході взяв і голова (начальник) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ.

Відкриваючи засідання начальник Одеської обласної державної (військової) адміністрації Олег КІПЕР зазначив, що спільними зусиллями разом із допомогою уряду, волонтерів та міжнародних партнерів влада забезпечує підтримку ВПО, щоб кожен, хто був змушений покинути свій дім, отримав необхідну допомогу та можливість почати нове життя.

«Переконаний, що разом ми подолаємо цей складний виклик”,- наголосив начальник Одеської ОВА Олег КІПЕР.

В ході засідання присутні заслухали доповіді щодо діяльності Одеської ОВА, інших військових адміністрацій та органів місцевого самоврядування області щодо задоволення потреб внутрішньо переміщених осіб та ефективність витрачання бюджетних коштів на ці цілі, діяльності Ради з питань ВПО.

Зустріч пройшла у конструктивному та результативному руслі.

Перейти до вмісту