ЗУСТРІЧ ГОЛОВИ (НАЧАЛЬНИКА) БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ З МОЛОДІЖНИМ АКТИВОМ РАЙОНУ

З нагоди відзначення в Україні Міжнародного дня молоді, сьогодні, 12 серпня, відбулась зустріч голови (начальника) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША з активістами молодіжного руху нашого району.

Зустріч проходила у форматі живого діалогу. Представники молодіжного активу з усіх територіальних громад активно ставили питання очільнику райдержадміністрації, що охоплювали усі аспекти життя. Молодь цікавилась першими кроками в трудовій діяльності Василя САМОКИША, його роботою на посаді голови райдержадміністрації в умовах воєнного стану, загальною ситуацією в районі, підтримкою молодіжного руху з боку держави, реалізації молодіжних програм, дозвілля і працевлаштування. Не оминули своєю увагою учасники зустрічі і питання, що стосувалися особистого життя голови РДА. Юнаки і юнки демонстрували свою обізнаність в питаннях життєдіяльності району.

Василь САМОКИШ з приємністю відзначив, що на Білгород-Дністровщині зростає молоде покоління небайдужих, активних людей, які готові працювати на благо рідного району – покоління, яке мислить неординарно, креативно і, що найголовніше, прагне втілювати отримані знання в життя.

Вітаючи представників молодіжного руху району із святом голова райдержадміністрації побажав усім тільки успіхів і вдалих стартів: «Ви молоді, ви активні, ви проявляєте свою життєву позицію, ви кожен на своєму місці – професіонал, ви будуєте своє життя. За вами майбутнє, ми у вас віримо. Наснаги вам усім і миру. Зі святом».

Також Василь САМОКИШ вручив учасникам зустрічі грамоти Білгород-Дністровської районної державної адміністрації за ініціативність, активну громадську і життєву позицію, особисті досягнення у розвитку молодіжного руху.

Наостанок кожен із молодих лідерів отримав на згадку про зустріч невеличкі сувеніри.

Перейти до вмісту