АПАРАТНА НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ, ПРЕДСТАВНИКАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ОРГАНІВ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ

           Чергове засідання керівників  структурних підрозділів Білгород-Дністровської районної державної адміністрації, представників територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади на чолі з головою (начальником) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василем САМОКИШЕМ відбулось сьогодні, 6 серпня.

             Про підсумки роботи комісій з питань дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати району  у І півріччі 2024 року присутніх проінформувала т.в.о.начальника  відділу економіки та агропромислового розвитку Олена МЕДУШІВСЬКА.   За І півріччя поточного року було проведено 44 засідання, на які було запрошено 75 суб’єктів господарювання, де розглядались питання щодо легалізації зайнятості населення, а також забезпечення податкових та інших надходжень до бюджету і погашення заборгованості по їх сплаті платниками податків, розташованих на території району. З початку року органами місцевого самоврядування було проведено роботу з 23 керівниками підприємств щодо дотримання мінімальних гарантій з оплати праці, збереження діючих та створення нових робочих місць із заробітною платою, не нижче середньогалузевої. За результатами проведеної роботи: створено 5 робочих місць, легалізовано 20 вже працюючих працівників, виявлено 12 фактів порушення законодавства про працю, про що повідомлено Південне міжрегіональне управління Держпраці. Далі доповідачка докладніше проаналізувала роботу комісії в розрізі громад.

             У ході наради також були обговорені питання наповненості офіційного вебсайту Білгород-Дністровської районної державної адміністрації, рейтингові показники цифрового розвитку та діджиталізації району, стан злочинності на території району, аналіз адміністративних правопорушень, вчинених за минулий тиждень та інші питання.

                 По кожному з питань, що розглядались на апаратній нараді, були надані відповідні доручення.

Перейти до вмісту