РЕГІОНАЛЬНІ НАВЧАННЯ МЕДИКІВ ЕКСТРЕМАЛЬНОЇ МЕДИЦИНИ «МЕЖЛИМАННЯ-2024»

У п’ятницю, 26 липня, на передодні професійного свята – Дня медичного працівника, на базі Арцизької станції ЕМД та МК відбулись регіональні навчання для медиків екстремальної медичної допомоги, в яких взяли участь 6 бригад ЕМД та МК з Болградського та Білгород-Дністровського районів, що входять до складу Арцизької екстреної медичної допомоги.

Серед учасників змагань була і бригада Татарбунарської підстанції ЕМД.

Протягом місяця команди вели напружену підготовку за допомогою інструкторів навчально-тренувального відділу Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

Змагання з елементами навчання були спрямовані на відпрацювання медичних навичок у різних складних ситуаціях, включали демонстрацію вміння надання допомоги умовно критичним пацієнтам, в тому числі дітям та постраждалим з травмами. а також навичок комунікації й роботи в команді.

До змагань доєдналась команда ДСНС Арцизького підрозділу.

Серед почесних гостей, які того дня відвідали захід, була і перший заступник голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Тетяна ДОМЧИНСЬКА.

За підсумком змагань, почесне перше місце отримала команда Татарбунарської підстанції ЕМД. Призом для колективу став автомобіль швидкої медичної допомоги CITROEN JUMPER «С» класу, який дасть змогу забезпечити екстреною медичною допомогою всю трасу Одеса-Рені. Сертифікат на автомобіль переможцям вручила Тетяна ДОМЧИНСЬКА.

Усі інші команди-учасниці змагань отримали від організаторів грамоти та цінні подарунки.

Перейти до вмісту