ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ЗБОРУ РАННІХ ЗЕРНОВИХ, ПІДГОТОВКА ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ ТА ІНШІ НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ АПАРАТНОЇ НАРАДИ

         Хвилиною мовчання на знак вшанування других роковин загибелі українських військовополонених у Волноваській виправній колонії в селищі Оленівка розпочала свою роботу щотижнева апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів Білгород-Дністровської районної державної адміністрації та представниками територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади сьогодні, 30 липня. За дорученням голови (начальника) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША, нараду очолила і провела перший заступник голови Тетяна ДОМЧИНСЬКА.

Головний спеціаліст відділу мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Віктор ОСТАПЕНКО проінформував присутніх про стан виконання заходів загальної мобілізації на території району.

Із підсумками збору ранніх зернових культур врожаю 2024 року учасників наради ознайомила Лариса ЖУЖА, головний спеціаліст відділу економіки та агропромислового розвитку РДА.

Інформуючи щодо підготовки об’єктів інфраструктури району до опалювального сезону 2024-2025 років, т.в.о. начальника відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та ЖКГ Галина ДОБРЄВА, зокрема, зазначила, що станом на поточний момент підготовлено 288 котелень з 406 (71%). В тому числі підготовлено 78 котелень з 86, які працюють на альтернативному паливі, що складає 90,6%. 4 котельні, які працюють на газу підготовлені на 78%.

Далі доповідачка докладніше зупинилась на проведені закупівель твердого палива, підготовці лікарень, об’єктів соціального захисту, житлового фонду, водопостачання, та дорожньо-мостового господарства.

Про стан злочинності на території району, аналіз адміністративних порушень та інше присутнім доповів Олександр ЗВЯГІНЦЕВ заступник начальника Білгород-Дністровського РВП ГУ НП Одеської обл.

У ході наради також були обговорені проблемні питання, що виникають під час діяльності територіальних підрозділів, а також вносились пропозиції щодо їх вирішення.

По кожному з питань, що розглядались на апаратній нараді, були надані відповідні доручення.

Перейти до вмісту