НА ВАРТІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я МЕШКАНЦІВ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ

Напередодні Дня медичного працівника з професійним святом привітати тих, хто щоденно стоїть на варті охорони здоров’я мешканців Білгород-Дністровського району, завітав заступник голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Максим БРИТКОВ.

Вітаючи колектив «КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Білгород-Дністровської районної ради», Максим БРИТКОВ зазначив, що він має за честь нагородити медичних працівників Почесними грамотами Одеської облдержадміністрації за вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я Білгород-Дністровського району . Також він вручив почесні грамоти Білгород-Дністровської райдержадміністрації.

Заступник голови Білгород-Дністровської райдержадміністрації подякував медичній спільноті району за невтомну працю, за ту відповідальність, що лежить на їх плечах – рятувати життя й здоров’я людей та побажав сили і витримки, успіхів у праці та здорових пацієнтів, а ще Перемоги й миру.

Слова вітання і побажання, а ще грамоти й цінні подарунки того дня колектив «КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Білгород-Дністровської районної ради» отримав від голови Білгород-Дністровської районної ради Олександра ЄРОШЕНКА, депутата Одеської обласної ради Олександра ДЕНИСЕНКА, секретаря Старокозацької сільської ради Наталії ТУПИЦІ, представників обласної та районної організації «Товариства Червоного хреста» та інша гості і запрошені.

Перейти до вмісту