ВІДБУЛАСЬ ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ СЕРГІЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Сьогодні, 26 липня, відбулось засідання позачергової сесії Сергіївської селищної  ради Білгород-Дністровського району.

Слід зазначити, що в цій громаді, з вересня 2023 року сесії не відбувались, що негативно впливало на діяльність Сергіївської селищної ради та життя мешканців громади.

Завдяки тісній співпраці голови (начальника) Одеської обласної державної (військової) адміністрації Олега КІПЕРА, голови Одеської обласної ради Григорія ДІДЕНКА, голови (начальника) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША з депутатським корпусом селищної ради -сесія Сергіївської селищної ради відбулась.

До порядку денного позачергової сесії було включено понад 50  питань. Всі вони попередньо обговорювалися на засіданнях постійних комісій.

Серед основних питань, які були винесені на розгляд депутатів селищної ради – прийняття бюджету Сергіївської селищної  територіальної громади  на 2024 рік, виконання важливих програм щодо підтримки підрозділів територіальної оборони та Збройних Сил України на 2023-2025 роки, Комплексна програма соціального захисту населення Сергіївської територіальної громади на 2024–2026 роки, програма «Здоров’я населення Сергіївської територіальної  громади на 2024-2026 роки» та інші не менш важливі питання і програми, які направлені на покращення життя мешканців населених пунктів Сергіївської територіальної громади.

В роботі сесії взяли участь 13 депутатів, що є більшістю депутатського складу.

З основних питань, винесених на обговорення, були прийняті позитивні рішення.

Окрім того, було вирішено ряд кадрових питань.

Перейти до вмісту