ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ «ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ»

25 липня поточного року відбулось чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність», що функціонує при Білгород-Дністровській районній державній адміністрації. Засідання очолив голова (начальник) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ. Робочою групою проаналізовано публічні закупівлі, які  на стадії оголошення або прийому пропозицій від учасників, в розрізі територіальних громад Білгород-Дністровського району, комунальних підприємств та установ, органів місцевого самоврядування.

Проаналізувавши закупівлі члени комісії дійшли висновку, що більшість закупівель оголошених закладами освіти та комунальним підприємством, спрямовані на організацію безпечного освітнього процесу та проведення інших заходів відповідно до стандартів у сфері освіти.

Проаналізовані закупівлі є законодавчо і технічно обґрунтованим з додаванням необхідних документів.

Робоча група продовжує аналіз публічних закупівель, оголошених різними суб’єктами господарювання в розрізі територіальних громад Білгород-Дністровського району на предмет доцільності та необхідності витрачання бюджетних коштів в умовах воєнного стану.

Перейти до вмісту