ПОТОЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ ОРГАНІВ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ ТА РОЗГЛЯД НАГАЛЬНИХ ПИТАНЬ – НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ АПАРАТНОЇ НАРАДИ

Важливі питання життєдіяльності Білгород-Дністровського району станом на 23 липня поточного року були розглянуті в ході щотижневої апаратної наради з керівниками структурних підрозділів Білгород-Дністровської районної державної адміністрації та представниками територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади. За дорученням голови (начальника) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША, нараду очолила і провела перший заступник голови Тетяна ДОМЧИНСЬКА.

У своєму вступному слові Тетяна ДОМЧИНСЬКА довела до відома присутніх інформацію щодо ходу виконання завдань, доручень та розпорядчих документів, над якими працюють спеціалісти органів виконавчої влади та місцевого самоврядування на поточний момент.

Із підсумками збору ранніх зернових культур врожаю 2024 року на території району учасників наради ознайомила Лариса ЖУЖА, головний спеціаліст відділу економіки та агропромислового розвитку РДА.

Державний реєстратор відділу державної реєстрації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Світлана ГУДОВА поінформувала учасників наради про актуалізацію даних військовозобов‘язаних через центри надання адміністративних послуг Білгород-Дністровського району відповідно до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію».

Із станом забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб на території Білгород-Дністровського району доповідала Тетяна ПОНОМАРЕНКО – т.в.о. начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

У ході наради також були обговорені проблемні питання, що виникають під час діяльності територіальних підрозділів, а також вносились пропозиції щодо їх вирішення.

По кожному з питань, що розглядались на апаратній нараді, були надані відповідні доручення.

Перейти до вмісту