БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКА ФІЛІЯ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

 ШАНОВНІ ПІДПРИЄМСТВА-ВИРОБНИКИ

БІЛГОРОД-ДНІСТРОВЩИНИ!

Ви представляєте українського виробника? Кожен український виробник може нанести логотип «Зроблено в Україні» на свій товар. Не завжди покупець розуміє, що той чи інший продукт виготовлений саме в Україні. Назва бренду, пакування, дизайн можуть дезорієнтувати споживача, тому й створили універсальне лого для позначки товарів, виготовлених в Україні.

Як приєднатися до платформи?

  1. Відвідайте сайт https://madeinukraine.gov.ua/ та завантажте логотип, наліпки та гайд з впровадження державних інструментів.
  2. Використовуючи логотип «Зроблено в Україні», ви даєте згоду на обробку даних і внесення вашої компанії до реєстру українських виробників.

Необхідно наголосити, що програма «Зроблено в Україні» – комплексна політика, покликана підтримувати українських виробників і посилювати економіку держави. Йдеться не лише про роздрібні товари для побутового споживання, а й про інші напрямки: пріоритетний доступ українських виробників до програм стимулювання попиту на українські товари, дешеві кредити й гранти для інвестицій та на розширення виробництва. Для прикладу, отримання компенсаційних виплат, що можуть стати реальною допомогою роботодавцям та  зменшити фінансове навантаження на роботодавця зі сплати податків, на придбання необхідного обладнання, а заощаджені кошти працедавці можуть спрямувати на розвиток бізнесу та збільшення заробітної плати працівникам.

Перейти до вмісту