ПРО ЗМІНИ ДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ЗДІЙСНЕННЯ ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ ПІД ЧАС НАРАДИ З ГОЛОВАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

У ході чергової наради з головами територіальних громад, що відбулась 18 липня під головуванням першого заступника голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Тетяни ДОМЧИНСЬКОЇ, було обговорено ряд нагальних питань поточної життєдіяльності територіальних громад нашого району.

Зокрема, т.в.о. начальника відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та ЖКГ райдержадміністрації Галина ДОБРЄВА у своїй доповіді наголосила на активізації підготовки об’єктів інфраструктури району до опалювального сезону 2024/2025 років, збільшенні закупівель твердого палива, упорядкуванні сміттєзвалищ та покращенні якості водопостачання в населених пунктах громад.

Головний спеціаліст відділу мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Віктор ОСТАПЕНКО інформував про хід оповіщення мешканців населених пунктів територіальних громад району та проведення інших заходів щодо мобілізації людських ресурсів у розрізі громад.

Про зміни у чинному законодавстві, а саме, внесення змін до особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених ЗУ «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, присутнім доповіла головний спеціаліст відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації Наталія МОЗГОВА.

Перейти до вмісту