ПИТАННЯ МОБІЛІЗАЦІЇ НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ СЕЛЕКТОРНОЇ НАРАДИ З ГОЛОВАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

Підведення підсумків за попередній період щодо проведення в Білгород-Дністровському районі мобілізаційних заходів та планування спільних дій з виконання поставлених завдань на наступний етап відбулось у ході щоденної селекторної наради з головами та спеціалістами з мобілізаційної роботи територіальних громад сьогодні, 17 липня. За дорученням голови (начальника) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША, онлайн нараду провела  перший заступник голови Тетяни ДОМЧИНСЬКОЇ за участі спеціалістів РДА за відповідними напрямками роботи.

Відкриваючи онлайн-засідання, Тетяна ДОМЧИНСЬКА звернула увагу учасників наради на незадовільних результатах проведення мобілізації військовозобов’язаних в деяких територіальних громадах району та наголосила на активізації роботи в даному напрямку.

Більш докладніше про хід оповіщення мешканців населених пунктів територіальних громад району та проведення інших заходів щодо мобілізації людських ресурсів у розрізі громад присутнім доповів головний спеціаліст відділу мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Віктор ОСТАПЕНКО.

Окрім того, у ході наради з’ясовувались об’єктивні причини незадовільного виконання поставлених завдань та заслуховувались пропозиції щодо покращення роботи.

Перейти до вмісту