ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

Традиційно у ході щотижневих апаратних нарад з керівниками структурних підрозділів Білгород-Дністровської районної державної адміністрації та представниками територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади планується поточна робота, обговорюється та аналізується стан виконання завдань тощо. Не стала виключенням і нарада, яка відбулась сьогодні, 2 липня. Нараду очолив і провів заступник голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Максим БРИТКОВ.

Про постійну готовність Білгород-Дністровського РВП ДУ  «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» реагувати на надзвичайні ситуації у сфері громадського здоров’я населення, посилений епідеміологічний нагляд за холерою, проведення профілактичних бактеріологічних обстежень та дослідження проб морської й прісної води, а також стічної води інфекційних стаціонарів (відділень) та станцій біологічної очистки присутнім доповідала Наталія АЛЕКСЕЄНКО заступник директора вищеназваної установи.

Т.в.о. начальника  відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами  райдержадміністрації Олександр ЛЄКОНЦЕВ ознайомив учасників наради із організацією роботи  спеціалізованих служб цивільного захисту району.

Окрім того, в ході засідання заслуховувалась інформація щодо стану злочинності на території району, аналіз адміністративних правопорушень, вчинених за минулий тиждень, окремих аспектів здійснення перевірок державних органів у сфері дотримання прав людини тощо.

За дорученням голови (начальника) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША заступник голови Максим БРИТКОВ вручив присутнім представникам органів державної влади грамоти Білгород-Дністровської райдержадміністрації з нагоди Дня державного службовця України.

Перейти до вмісту