Жителі тимчасово окупованого Криму щодня невтомно продовжують чинити спротив окупантам, демонструючи відвагу та впевненість в Україні, віру в деокупацію. #рух_спротиву.

➡️ В окупованій Євпаторії жінка на міській зупинці публічно критикувала російських військових, називаючи їх окупантами та закликала росіян не їхати в окупований Крим, а залишатися на території рф. Жінку затримали, змусили вибачатись на камеру та направили матеріали до “суду”.

➡️ Окупанти засудили 44-річного жителя Ялти до п’яти років колонії за нібито листування у месенджері з представниками Служби безпеки України, де чоловік нібито висловив бажання вступити до лав ЗСУ. Він нібито разом з другом передавав СБУ дані про російських військових в Криму і висловив готовність здійснення диверсійних актів щодо російських військових об’єктів в окупованому Криму.

➡️ Активісти руху “Жовта Стрічка” продовжують чинити спротив окупантам в Криму, знищують примірники пропагандистських матеріалів та поширюють патріотичну символіку в окупованих містах на півострові, зокрема у Сімферополі, Севастополі та Ялті.

➡️ Активісти “Кримських бойових чайок” продовжують викривати особисті дані колаборантів та російських військових злочинців в окупованому Криму.

Рух спротиву “Зла Мавка” продовжує вести свої щоденники, а також поширювати щотижневик, де розкриваються злочини окупантів. Також активістки поширили патріотичні листівки в окупованому Сімферополі.

Крим – це Україна, і ми боремося разом, щоб якнайшвидше повернути Кримський півострів під контроль України, а нашим громадянам з тимчасово окупованих територій – відчуття безпеки.

Слава Україні!

#спротивтриває

Перейти до вмісту