НАПОВНЕННЯ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ СЕРЕД ПИТАНЬ ЩОТИЖНЕВОЇ АПАРАТНОЇ НАРАДИ В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ 

Серед основних питань, що були винесені на порядок денний апаратної наради від 18 червня з керівниками структурних підрозділів Білгород-Дністровської районної державної адміністрації, представниками територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, було питання «Про виконання місцевих бюджетів Білгород-Дністровського району за підсумками травня 2024 року». Інформуючи присутніх, головний спеціаліст відділу фінансів Білгород-Дністровської райдержадміністрації Марина ІЛЬЧЕНКО зазначила, що станом на 01.06.2024 рокугромадами району, вцілому, забезпеченовиконання планових показників місцевих бюджетів. Окрім того, доповідачка звернула увагу присутніх на невиконання планових показників по ряду надходжень в окремих громадах району.

Також в ході апаратної наради були розглянуті питання щодо початку збору ранніх зернових культур врожаю 2024 року, стану злочинності на території району, аналізу адміністративних правопорушень,,  майнові та інші поточні питання.

Засідання наради очолила та провела перший заступник голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Тетяна ДОМЧИНСЬКА, яка надала ряд доручень спеціалістам за відповідними напрямками роботи.

Перейти до вмісту