В НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ БІЛГОРОД – ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ПРОЛУНАЛИ ОСТАННІ ДЗВОНИКИ

Сьогодні, 30 травня, в школах Білгород – Дністровського району пролунали передзвони «останнього дзвоника», які сповістили школярів про початок літніх канікул, а випускників покликали в доросле життя.

За дорученням голови (начальника) Білгород – Дністровської районної (державної) військової адміністрації Василя САМОКИША, перший заступник голови Тетяна ДОМЧИНСЬКА відвідала урочистості у Білгород – Дністровському ліцеї «Пріоритет», привітала із закінченням навчального року випускників, колектив закладу, висловила повагу освітянам та, спільно з директором Тетяною БРАТКЕВИЧ, вручила випускникам свідоцтва про повну загальну середню освіту.

Особливу увагу приділили учням, які продемонстрували високі досягнення в навчанні, активну громадську позицію та гідно представляли навчальний заклад різних рівнях. Цих талановитих юнаків та дівчат відзначили грамотами.

Під час урочистої частини свята подвір’я ліцею заповнилося і радісними дитячими емоціями, і сумом за шкільними роками в очах випускників, і словами вдячності вчителям за навчання,  українськими традиціями – вишиванками, а для піднесення настрою – творчими номерами у виконанні вихованців закладу.

Перейти до вмісту